Kemal Doğulu'dan çarpıcı açıklama: Babam vefat edince ortaya çıktı!

Magazin Haberleri
Kemal Doğulu'dan çarpıcı açıklama: Babam vefat edince ortaya çıktı!

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Kemal Doğulu, aile hayatını ve geçirdiği kazayı kazayı anlattı.

Jüri üyeliği yaptığı moda yarışmalarıyla adını duyuran Kemal Doğulu, Armağan Çağlayan’ın 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu.

"AMERİKA’YA GİTSEYDİM, SCARLETT JOHANSSON’LA KANKA OLURDUM"

‘Hayatta hiç zengin olmak gibi bir derdim olmadı, sadece aileme bakayım derdindeydim’ diyen ünlü isim merak edilenlerini anlattı. 

Doğulu,  “Çocuklara küçükken sorarlar, ‘ne olmak istiyorsun? Kimi polis, kimi doktor istiyorum’ der. Ben ‘kuaför olacağım’ derdim hep. Sonra kız kardeşim oldu, onun üzerinde geliştirdim kendimi. Amerika’ya gidecektim.

Vize işlemleri sırasında vazgeçtim. İstanbul’da kaldım. Eğer babamı dinleyip Amerika’ya gitseydim şu an Scarlett Johansson’la kankaydım. İlla ben bir şey olurdum, bastırılamaz bir iç güdü var içimde. Burada olmaktan da mutluyum" dedi.

Kemal Doğulu'dan çarpıcı açıklama: Babam vefat edince ortaya çıktı! - Resim : 1

"BABAMA PARA BİR SÜRE SONRA YETMEMEYE BAŞLADI"

Bir dönem kardeşleriyle birlikte reddi miras başvurusunda bulunan Kemal Doğulu bunun nedenlerini şöyle anlattı:

“Babam sağ olsun paranın ne demek olduğunu anlamıyordu, son dönemde. İki tane ünlü oğlu var, para geliyor bir şekilde… Anneme ve babama bizim tarafımızdan maaş bağlandı. Bu para bir süre sonra yetmemeye başlıyor, bizim bundan haberimiz yok."

 VEFAT EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

"Krediler alınmış etrafta borç yapılmış... Vefat edince ortaya çıkınca bizim hesaplarımız bloke edildi. Biz de reddi miras yaptık kardeşlerimle. Zaten bir mirası yoktu ‘bir de borçlarını ödemeyelim’ dedik. Babamın işle ilişkisi bozuk bir insandı. Bildim bileli hep geçici işlerde çalıştı, gemi işine girdi. New York’ta mülteci oldu.”

Kemal Doğulu'dan çarpıcı açıklama: Babam vefat edince ortaya çıktı! - Resim : 2

"EVDE BİR BABA FİGÜRÜ YOKTU"

Maddi zorluklar nedeniyle küçük yaşlarda kardeşiyle birlikte çalışmaya başlayan Doğulu, “Ben çocukken bile farkındaydım olayların. Ben, Kadir küçük yaşta çalışmaya başladık. Evde bir baba figürü yoktu, sonra ben üstlenmek zorunda kaldım."

"PARA KAZANMA HIRSIM YOKTU"

"İstanbul’a geldikten sonra hepsini teker teker yanıma aldım. Benim çalışmaktan başka bir lüksüm yoktu. Hep çalışmak zorundaydım hala da çalışmak zorundayım. Sağ olsun babam sayesinde biraz azimli oldum! Para kazanma hırsım yoktu ‘sadece aileme bakayım’ derdindeydim. Mersin’de kimse kalmadı annem de artık İstanbul’da yaşıyor.”

İNTİHAR ETTİ İDDİASI

2017 yılında oturduğu evin merdivenlerinden düşüp, ölüm tehlikesi atlatan ünlü isim ‘intihar etti’ haberlerini yalanladı.“Cihangir’de bir evde oturuyordum. Dükkânda randevularım vardı. Hazırlandığımı hatırlıyorum… Eski bir binada oturuyordum, yekpare merdivenleri vardı. Daha önce de düşüp bacağımı kırmıştım."

"Ne olduysa, hatırlamıyorum üç kat düşmüşüm. Üç saat sonra bulunuyorum. O sırada kan kaybından kalbim duruyor, 20 gün yoğun bakımda yatıyorum. ‘İntihar mı etmişim, beni itmişler mi, sevgilimle kavga etmişim beni o itmiş…’ neler öğrendim kendime geldikten sonra… Bunların asparagas haberlerdi. Depresyona girip intihar edecek olsam merdivenlerden mi atarım kendimi?"

Geçirdiği kazanın ardından ailesine daha çok bağlandığına belirten Doğulu, "Hayatta tek bağlı olduğum şey ailem. Aileme çok düşkünüm. Dışardan bakılınca işim gereği ‘sürekli gece hayatı, eğlence’ kafasında bir adam gibi görünüyorum ama bu benim işim."

"İşim bittikten sonra koştur koştur evime, ailemin yanına gidiyorum. Marjinal bir hayatım yok. Çok mazbut bir adamım" ifadelerini kullandı.

Kemal Doğulu'dan çarpıcı açıklama: Babam vefat edince ortaya çıktı! - Resim : 3

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kemal Doğulu 14 Ekim 1979 yılında Mersin doğdu. Oyuncu Kadir Doğulu’nun ağabeyidir. Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener’in Hande Maxi adlı maxi singleında sanatçının fotoğrafçılığını ve imaj makerlığını yaptı. Hande Maxi’den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi.

Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 yılının Ocak ayında “1 Yerde” adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi single’ını çıkardı.

İkinci single'ının ismi Kemal Doğulu 2 olarak açıklandı.

Kemal Doğulu 2 single'ının başarısından hemen sonra yeni albüm çalışmalarına başladı. Yeni albümüne Ters Köşe ismini verdi. Albümün prodüktörlüğünü Hande Yener ile Alper Narman üstlenmiştir.

İşte Benim Stilim moda yarışmasında da jüri üyeliği yapmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Doğulu magazin Kadir Doğulu kaç yaşında Armağan Çağlayan youtube