Kefaret'in istikbali ne olacak?

Kefaret
Kefaret'in istikbali ne olacak?

Fox kanalının turnayı gözünden vurduğu dizisi Kefaret'in geleceği belirsizliğini koruyor. Gün değişiminin olumlu sonuç vermediği dizi için gözler yayıncı kuruluşta.

Haftalardır Kefaret'in sezon finali yapacağı konuşuluyor ancak dizinin sezon finali gelmediği gibi yayın günü de pazardan perşembeye döndü. 

Zülfü Livaneli'nin hikayesinden uyarlanan dizide başrolleri Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşıyor. Senaryo ise Mahinur Ergun'a ait. 

Dizinin tek sezonda mı kalacağı yoksa yoluna devam mı edeceği ise kafaları karıştırmış durumda.

Kimilerine göre Kefaret final yaparak sona erecek, kimilerine göre ise dizi sezon finali yapacak ve önümüzdeki sezon da devam edecek.

Ancak şu ana kadar bu iki ihtimal de gerçekleşmediği gibi dizinin 1. sezonu sürüyor. 

Kendi izleyici kitlesi olan dizi perşembe günü pazar günü kadar iyi performans gösteremedi. O yüzden dizinin sonunun geleceğine dair söylentiler artmış durumda. 

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

Kefaret son bölümde ne olmuştu?

Sinan, Nilay’ın intiharından kendini sorumlu tutmakta, giderek kabuğuna çekilmektedir. Zeynep, Sinan’ın toparlanması için elinden geleni yapar ancak ipler hızla kopma noktasına gelir. Fulya’nın gizli kahramanlıkları Emre ile aralarının iyice açılmasına yol açar. Münevver kalbini yuvada birlikte çalıştığı genç yakışıklı şefe kaptırır…

kefaret dizisi fox dizileri dizi haberleri