Kefaret 35. Bölüm Full İzle - FİNAL

Kefaret
Kefaret 35. Bölüm Full İzle - FİNAL

Kefaret dizisinin 35. bölümü yani finali Fox ekranlarında 29 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin final tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 35. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin finali yani 35. bölümü 29 Temmuz Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yeni izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ahmet’in kalp krizi geçirmesi sonrası Sinan, çocuklara ulaşır ve aileyi toparlar. Fulya dedektiflik sertifikası alır ve resmi olarak işe başlar. Münevver, Emre ile Fulya’nın barışmalarına yardımcı olur. Meltem, Zeynep ve Alp’ten intikam almak için planını devreye sokar. Ahmet uzak bir köyde Arzu ile gizlice evlenir…

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 35. BÖLÜM FULL İZLE - FİNAL

Kefaret dizisinin 29 Temmuz günü yayınlanan finalini yani 35. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

dizi izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle