Kefaret 34. Bölüm Full İzle

Kefaret
Kefaret 34. Bölüm Full İzle

Kefaret dizisinin 34. bölümü Fox ekranlarında 15 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin 34. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 34. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin 34. bölümü 15 Temmuz Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yeni izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 33. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sinan Zeynep ile arasını düzeltmek için uğraşır. Ahmet çocukları kamp tatiline götürür. Münevver Deniz ile Kıraç’ın yeni bir aşka yelken açtıklarından habersiz bir şekilde aşkına karşılık bulmak için çırpınır. Meltem yuva açılışı için son rötuşları yapar. Can babasını Arzu ile olan ilişkisi hakkında sıkıştırır. Fulya hamile olduğunu öğrenir…

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 34. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 15 Temmuz günü yayınlanan 33. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle