Kefaret 21. Bölüm İzle

Kefaret
Kefaret 21. Bölüm İzle

Kefaret dizisinin 21. bölümü Fox ekranlarında 11 Mart 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin 21. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 21. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin 21. bölümü 11 Nisan Pazar günü yayınlandı. Dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 20. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sinan hapishanede hayatta kalma mücadelesi veren Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu’nun teklifini kabul eder. Fulya temize çıkıp evine dönerken Sinan hapishaneden kaçırdığı Arzu ile birlikte Zafer’i aramaya başlar. Kadir oğlunun kumarda kaybettiği paralar nedeniyle ölüm tehdidi alması üzerine üzüntüden hastanelik olur. Zafer adalete teslim edilirken Sinan sözünü tutar ve Arzu’nun kaçmasına göz yumar. Zeynep, Zafer’in suçunu itiraf etmesi ile özgürlüğüne kavuşurken Sinan, Arzu’yu kaçırarak suç işlediği için istifa eder. Zeynep hayatındaki bütün ağırlıklardan kurtulma niyetiyle döndüğü evinden ilk iş olarak Meltem’i kovarken Sinan da kaçan Arzu’nun peşine düşer.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 21. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 21. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle