Kefaret 13. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Kefaret 13. Bölüm İzle

Kefaret dizisinin 13. bölümü Fox ekranlarında 14 Şubat 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret'in 13. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. 

Fox TV'de Kefaret dizisinin 13. bölümü 14 Şubat Pazar günü yayınlandı. Dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 12. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hiç beklemediği bir anda Cansu’yu Zeynep’in yanında gören Sinan kızı Kartal’dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu’yu da Ahmet’in evinde gözaltında tutmaya başlar. Arzu bir an önce iyileşip Cansu’yu Zeynep’in yanından almak için planlar yaparken Zeynep’in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır. Sinan ve adamlarının baskınından kıl payı kurtulan Kartal ise Mehmet’i takip ederek Cansu’nun yerini tespit eder. Zeynep gerçeği öğrenebilecek mi, Sinan Cansu’yu Kartal’dan koruyabilecek mi?

KEFARET 13. BÖLÜM İZLE

Kefaret dizisinin 13. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU:

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri dizi kefaret dizisi