Kazara Aşk 5. Bölüm Full İzle

Kazara Aşk
Kazara Aşk 5. Bölüm Full İzle

Star TV'de Kazara Aşk dizisinin 5. bölümü yayınlandı. 29 Temmuz 2021 Perşembe günü tarihli Kazara Aşk dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kazara Aşk dizisinin 5. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Kazara Aşk 5. Bölüm izle.

Kazara Aşk dizisinin 5. bölümü 29 Temmuz Perşembe günü Star TV'de yayınlandı.

Kazara Aşk 5. Bölümde ne oldu?

Tahsin’in şirketi, ilk torunu veren oğluna devredeceğini açıklaması Civan ve Okan’ı büyük bir telaşa düşürür. Zira Civan’ın Şimal’i eve döndürmesi, Okan’ın da yaşadığı talihsizlikten sonra bir an önce iyileşmenin bir yolunu bulması gerekiyordur. Civan, Şimal’i oyunlarını sürdürmek için ikna etmenin yollarının ararken, Şimal ise, babasının geçirdiği rahatsızlığın ve aile evlerini kaybetmenin üzüntüsü içindedir… Hazır eline fırsat geçmişken bu yalan evliliği bitirmeye de kararlıdır… Kenan’a istediği şansı verecek, yeni ve temiz bir başlangıç yapacaktır… 

Elbette Şimal’in bu kararı Civan’ı büyük bir paniğe sürükler… Şirketi kaybetme ihtimali yetmezmiş gibi babasının ve ailelerin gözünde de kabahatli görünüyordur. Hem onların gözünde kendini temize çıkarmak hem de Şimal’in evlilik oyununu sürdürmeyi kabul etmesi için türlü yollara başvurur. Hiçbir çabası karşılık bulmayınca sonunda o da pes eder. Şimal’le sahte evliliğini bitirmenin yanında, herkese aslında Nazlı ile evli olduğunu da açıklamaya karar verir. Ancak sonrasında olanlar kahramanlarımızın aldığı kararları alt üst edecek, Şimal ve Civan kendilerini hemen almaları gereken yeni kararların eşiğinde bulacaktır…

Kazara Aşk 4. Bölümde ne olmuştu?

Tahsin Bey’in emrivakisiyle balayına gitmek zorunda kalan Civan ve Şimal, depoda baygın halde bıraktıkları Nazlı ve Kenan’ı aileleri fark etmeden oradan çıkarmak zorundadır… Kenan ve Nazlı’nın ayılıp da gerçeği anlatması an meselesidir... Neyse ki Levent ve Aslı, olay çıkmadan onları depodan çıkarmayı başarır. Fakat bu sırada Aslı, ailelere Kenan’ın kim olduğu ile ilgili yepyeni bir yalan söylemek zorunda kalmıştır.

Depodan çıkan Nazlı ve Kenan, Civan ve Şimal’e tehditlerine devam etmektedir. Kenan’ı peşini bırakmaya ikna etmek, Şimal için duygusal açıdan epey zor olur. Civan ise, Nazlı’yı bütün gerçeği anlatarak ikna etmeye çalışır. Şimal’le şirket uğruna sahte bir evlilik yaptığını söyler. Şimal için yaptığı evlilik, sadece ailesi için yapılmış bir oyundan ötesi değildir... Nazlı bunları öğrenmesine rağmen Civan’la evli olduklarını herkese açıklamamak için bir şart koşar. Civan bunu Nazlı’ya ispat etmek için onun şartlarını yerine getirir. Fakat Nazlı’nın bu testi sırasında gelişen beklenmedik olaylar, Civan’ın Şimal’le evliliğinin, ailelerin gözünde bitme noktasına gelmesine neden olur. Civan’ın şirketin başına geçme hayalleri riske girerken, Okan’ınsa umutları artar. Ancak olanlardan dolayı çok kızgın olan Tahsin, sunduğu yeni şartla iki kardeşin işini daha da zora sokacaktır.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU

Karadeniz ailesinin biricik kızları Şimal, üniversiteden mezun olmak üzeredir. İstanbul’da okumak için güçlükle ikna ettiği ailesi onun mezuniyet törenine katılmak üzere Artvin’den yola çıkarlarken, Şimal ise bambaşka bir heyecanın içindedir. Sevdiği adam Kenan’ı babasıyla tanıştırmak ve onun da onayını alarak Kenan’la evlenmek istiyordur. Sonra da kendi seramik atölyelerini açacak, hep hayalini kurduğu hayatı yaşamaya başlayacaktır. Ancak Şimal’in hayatı hiç de hayal ettiği gibi ilerlemez. Geçirdiği bir ‘kaza’ ve bu kaza sonrası ailesine söylemek zorunda kaldığı ‘bir yalan’, hayatını bambaşka bir yöne savurur. Çünkü bu kaza ve yalan yüzünden Şimal’in yolu Civan ile kesişir. Gaziantepli Saydam ailesinin oğlu ve ailenin sahip olduğu büyük cam şirketinin iki veliahtından biri olan Civan ise o sırada onun yaşam şeklini beğenmeyen babası Tahsin’e ve annesi Neval’e onların istediği gibi bir evlat olduğunu ispat etmek zorundadır. Bunu başaramazsa başına geçme hayalleri kurduğu şirketi abisi Okan’a kaptıracaktır. Şimal ve Civan, Kendi ailelerini hayal kırıklığına uğratmamak için bir oyun oynamaya karar verirler. Ancak bu oyun hiç de onların planladığı gibi ilerlemez.

Şimal ile Civan, kendi kontrollerinden çıkan bu oyunun dizginlerini yeniden ele geçirmeye çabaladıkça kendilerini büyük olayların içinde bulurlar. O kaza ve söylenen yalandan sonra artık ne Şimal ve ailesi, ne de Civan ve Saydam ailesi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır….” 

KAZARA AŞK 5. BÖLÜM İZLE

Kazara Aşk dizisinin 29 Temmuz günü yayınlanan 5. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

dizi izle Kazara Aşk dizisi dizi haberleri dizi star dizileri Star Kazara Aşk izle Kazara Aşk dizi izle   Kazara Aşk yeni bölüm izle kazara aşk son bölüm izle