Kayıp kadın Büyükada'da ölü bulundu, ünlü sunucu Özlem Yıldız yaşadığı isim benzerliği nedeniyle açıklama yaptı

Magazin Haberleri

Kayıp olarak Özlem Yıldız isimli kadın Büyükada'da ormanlık alanda ölü bulundu. İsim benzerliğinden dolayı telefonları susmayan ünlü sunucu Özlem Yıldız ise sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak "İsim benzerliği arkadaşlar. Merak etmeyin ben iyiyim" dedi.

İstanbul Esenyurt'ta oturan ve üç gün önce ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Özlem Yıldız'ın cesedi Büyükada'da ormanlık alanda bulundu.

Hayatını kaybeden kadınla aynı adı ve soyadı taşıyan sunucu Özlem Yıldız'ın ise telefonları susmadı. Gelen aramalara yetişemeyince sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Yıldız, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kayıp kadın Büyükada'da ölü bulundu, ünlü sunucu Özlem Yıldız yaşadığı isim benzerliği nedeniyle açıklama yaptı - Resim : 2

İsim benzerliği yüzünden telefonunun susmadığını söyleyen Özlem Yıldız, Instagram'dan videolu açıklama yaparak "Herkese merhaba... Bugün story atmayınca işler karışmış. Bir kadın cesedi bulunmuş adı da Özlem Yıldız'mış. İsim benzerliği arkadaşlar. Telefonum susmadı. Merak etmeyin ben iyiyim" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Özlem Yıldız magazin haberleri