Kaya Çilingiroğlu: Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım

Kaya Çilingiroğlu: Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım

Oğlu Kaya ile Bodrum'da tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, "Artık tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek de yok" sözlerine dikkat çeken bir karşılık verdi.

Kaya Çilingiroğlu, karantina sürecini nasıl geçirdiğini Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e anlattı. 

TEST SONUCUNU AÇIKLADI

Çilingiroğlu, koronavirüs salgınında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Moral bozucu bir süreç. Gerçi ben televizyoncu olduğum için dışarı çıkma hakkım vardı ama çıkmadım. Çıksam nereye gidecektim? Oğlanın yanına, bir de Hülya'nın (Avşar) yanına gittim, o kadar yani. Ama psikolojik olarak çok etkilenmedim ve hiç korkmadım. Mukadderata çok inandığım için 'olacak olan olur' diye bakarım. Test olmuştum, o da negatif çıkmıştı zaten."

Kaya Çilingiroğlu: Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım - Resim : 1

Kaya Çilingiroğlu, koronavirüs sürecinde ekonomik zorluk yaşayıp yaşamadığı sorusunu ise, "Ekonomik olarak sıkıntı yaşamadım. Benim belirli bir maaşım var. Paramı aldım ama insanların çoğu bu sıkıntıyı yaşadı. Yaşayacaklar da zaten. Bütün mekanlara bakıyorum, bomboş. Ekonomik açıdan çok darbe vurdu insanlara. Günübirlik çalışanlar var, işten atılanlar var. Var da var. Eee sanatçılar da bunu epey konuştu, onlar da sahneye çıkamıyor. Spor dünyası da çok etkilendi" şeklinde cevapladı. 

Kaya Çilingiroğlu: Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım - Resim : 2

Koronavirüs salgının ardından öpüşmek, sarılmak, ve tokalaşmanın olmayacağı hatırlatılan Çilingiroğlu, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu:

"Ben zaten tokalaşmak ve sarılmaktan hiç haz etmem. Hele erkekle öpüşmenin son derece karşısındayım. Ve bunu mümkün mertebe yapmayan bir insanım. Öpüşmek ne demek abi? Erkek erkeğe öpüşmek, kafa tokuşmak ne kadar normal sizce? Ne kadar gereksiz bir eylem.

Ellerimi iyi yıkarım, ben bu el yıkamayı ameliyathanede öğrendim. O zaman yaşım 6-7 idi. Dolayısıyla bir cerrah gibi elimi yıkarım. Bana hijyen konusunda koronanın öğrettiği çok bir şey yok."

Kaya Çilingiroğlu