Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı!

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga damga vurmuştu. Üstündağ'a eşlik eden kız arkadaşı tanıdık çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürdü. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupasının 1'inci Ayak Bodrum Rallisinin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi.

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı! - Resim : 1

Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden 3 kişi darbedilirken, Üstündağ'ın yanındaki H.K. iddiaya göre arbede sırasında tabancayla H.G.'yi sağ dizinden yaraladı.

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı! - Resim : 2

Kavga sonrası Mustafa Üstündağ'ın araç içerisinde kucağına oturan kişi Yağmur Koçak, Sözcü'ye konuştu. Ünlü oyuncunun sevgilisi olduğunu belirten Koçak şunları söyledi: 

“Ben Mustafa’nın kız arkadaşıyım. İddiaların hemen hemen tamamı asılsız, olay şöyle gerçekleşti:

Dünkü ralliye Mustafa’nın bir arkadaşı katıldı ve yarışma sırasında canlı yayından otomobilin takla attığını gördük, öğrendik, şoke olduk.

Bu olayın hemen ardından biz organizasyon yetkililerinden takla atan sürücü ve ko pilot ile ilgili bilgi almaya çalıştık, ambulans yönlendirilmesini istedik.

Bize kimse arkadaşımızın sağlık durumu hakkında bilgi vermedi, ambulans gönderilip gönderilmediğini de öğrenemedik, sözlü tartışma gittikçe büyüdü, bize de sürekli hakaret edildi ve üzerimize yürüdüler.

Olaydan sonra otomobile binerek olay yerinden ayrılmak isteyince bulunduğumuz otomobilin önünü 30-40 kişilik grup keserek bizim tören yerinden ayrılmamıza izin vermedi.

Bu arada bir arkadaşımız yanlışlıkla ayağından yaralandı. Yaralanan Hakan abinin sağlık durumu şu anda çok iyi. Mustafa bu tür bir olaya adının karıştırılmasından gerçekten çok üzgün.

Avukatımız olayları takip ediyor gerekiyorsa daha detaylı bir açıklama yaparız. Olay tamamen organizasyonunun bozuk olmasından ve organizatörlerin duyarsız davranışlarından meydana geldi, hepimiz üzgünüz.”

KIZ ARKADAŞI TANIDIK ÇIKTI

Snob Magazin'in özel haberine göre, Üstündağ'ın kız arkadaşı olduğunu söyleyen Yağmur Koçak'ın bir dönem Kısmetse Olur yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. 

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı! - Resim : 3

Bir süredir şarkıcılık yapan Yağmur Koçak, kendi ismi yerine 'Hanımefendi' takma adını kullanıyor.

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı! - Resim : 4

Yağmur Koçak, 'Kısmetse Olur' yarışmasına motoruyla gelerek adından söz ettirmişti. Koçak, o dönem müstakbel kayınvalidesi olan kişiyi arkasına almıştı.

Kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı! - Resim : 5

TOSFED Rallisi Mustafa Üstündağ muğla Bodrum Mustafa Üstündağ kavga