Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi

Magazin Haberleri
Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, Avustralya'daki bir kafede kendisine 'normal bir insan gibi' davrandığı için garson Indianna Paull'a teşekkür edip, bahşiş bıraktı.

Nişanlısı Orlando Bloom'un yeni filmi 'Wizards!'ın çekimleri için Avustralya'da bulunan Katy Perry ilginç bir olay yaşadı.

Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi - Resim : 1

Hayranlarının aşırı ilgisinden dolayı kendisini bir kafeye atan Perry, ismi Indianna Paull olan bir garson tarafından azarlandı. Ünlü şarkıcı garsonu şikayet etmek yerine ödüllendirdi.

Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi - Resim : 2

Indianna Paull adlı bir garson, Port Douglas'ta bir kafede çalışırken 37 yaşındaki ünlü şarkıcı Katy Perry ile yaşadığı olayı anlatan bir TikTok videosu yükledi. Olay, Perry'nin gittiği kafede bir masaya oturmak istemesi, ancak ünlü isme müsait masa olmadığı söylenmesiyle başladı.

Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi - Resim : 3

Şapkasını ve güneş gözlükleri nedeniyle yıldızı tanımayan garson Paull, Perry'e bir masa müsait olana kadar beklemesi gerektiğini söyledi. Indianna Paull, Katy Perry'nin başlangıçta 'masa eksikliği' konusunda kendisiyle 'tartıştığını' ancak daha sonra ona 'normal bir insan' gibi davrandığı için cömert bir bahşişle teşekkür ettiğini belirtti.

Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi - Resim : 4

Indianna Paull bu olayı şöyle özetledi; "Katy Perry'nin kafeye girmek istemesinin nedeni, insanların onun fotoğraflarını çekmesiydi. Olan bitenden o kadar habersizdim ki, ortalıkta başı olmayan bir serseri gibi koşturuyordum, hiçbir fikrim yoktu!"

Katty Perry kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş verdi - Resim : 5

"Kendimi aptal gibi hissettim ve özür dilemeye gittim" diyen Indianna Paull, daha sonra ünlü ismin kafeden ayrılırken kendisine cömert bir bahşiş bıraktığını söyledi; ancak kesin miktarı belirtmeyi reddetti.

Kaynak: Haber Global TV

Katy Perry Orlando Bloom Avustralya magazin haberleri