Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer

Kardeşlerim
Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy'un başrollerde yer aldığı Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna Evrim Doğan dahil oldu.

atv’nin reyting rekortmeni Kardeşlerim dizisi her hafta sürükleyici konusuyla dikkat çekiyor. NGM Medya'nın atv için çektiği Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Serkan Birinci’nin yönettiği, Gül Abus Semerci’nin yazdığı dizinin kadrosuna Evrim Doğan katıldı. Doğan dizide Gönül rolüne hayat verecek ve esnaf lokantası işletecek. Gönül’ün hikayeye dahil olması Şengül (Fadik Sevin Atasoy) ve Orhan (Cüneyt Mete) arasında gerginliğe neden olacak. İki kadının savaşı diziye renk katacak.

Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer - Resim : 1

EVRİM DOĞAN KİMDİR?

Evrim Doğan, 5 Eylül 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Evrim Doğan, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisi ile adım atmıştır. Emrim Doğan, Vicdan, Şubat, Dinle Sevgili, Arka Sıradakiler ve Kardeş Çocukları gibi yapımlarda rol almıştır. Ünlü oyuncu, 1.72 metre boyunda, 52 kilo ve Başak burcudur.

Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer - Resim : 2

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.

Kaynak: Diğer

Kardeşlerim ATV magazin haberleri