Kanye West'e eski asistanından dava: Bana ilaç verip tecavüz etti

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Kanye West'e eski asistanından dava: Bana ilaç verip tecavüz etti

Kanye West'in eski asistanı Lauren Pisciotta, ünlü rapçinin yıllar önce kendisine ilaç verip tecavüz ettiği iddiasıyla dava açtı.

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, seks ticareti suçlamasıyla tutuklu bulunan yakın arkadaşı Sean 'Diddy' Combs'un verdiği bir partide, eski asistanına ilaç verip tecavüz ettiği suçlamasıyla karşı karşıya geldi.

Asistan Lauren Pisciotta, haziran ayında West'e, 2021-2022 yılları arasında çalışırken, kendisine cinsel tacizde bulunduğu ve onu takip ettiği iddiasıyla dava açmıştı.

Habertürk’te yer alan habere göre, Cuma günü güncellenen 88 sayfalık dava dosyasında Pisciotta, yeni iddiaları gündeme getirdi.

Kanye West'e eski asistanından dava: Bana ilaç verip tecavüz etti - Resim : 1

Eski asistan, West'in cinsel takıntılarını ve aynı zamanda eşi Bianca Censori'nin annesi de dahil olmak üzere hedeflediği bazı kadınların anneleriyle cinsel birliktelik kurmak istemesine yönelik fetişinin olduğunu iddia etti.

Kanye West'e eski asistanından dava: Bana ilaç verip tecavüz etti - Resim : 2
Kanye West ve eşi Bianca Censori 

Davada, West'in kötü şöhretli olduğu iddia edilen seks partileri ve bu partilerde personeli gamalı haç çizmeye zorlamayı da içeren neo-Nazi görüşlerinin nasıl yer aldığıyla ilgili ayrıntılar bulunuyor.

Ancak en ciddi iddiası, West için çalışmadan yıllar önce şarkıcının kendisine ilaç verip tecavüz ettiğiydi.

HENÜZ SAVUNMA YAPMADI

Pisciotta ayrıca, West'in kendisine yılda 4 milyon dolar maaş ödeme sözü verdiğini, rap şarkıcısı Jay-Z'ye bununla övündüğünü, ardından haksız yere onu işten kovduğunu ve 3 milyon dolarlık kıdem tazminatından vazgeçtiğini iddia etti.

West, ilk davasındaki iddiaları 'temelsiz' olarak nitelendirerek reddetmişti ve Pisciotta'yı şantaj ve gaspla suçlamıştı. Ancak ünlü rapçi, yeni iddialar sonrası henüz bir savunma sunmadı.