Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda etti

Kanunsuz Topraklar Dizi Haberleri
Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda etti

Fox TV'de ​yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde sular durulmuyor. Reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan Kanunsuz Topraklar'da yaşanan yönetmen değişikliğinin ardından başrol oyuncusu da projeye veda etti.

Başrollerinde Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Murat Daltaban’ın yer aldığı Kanun Topraklar’da kötü reytingler nedeniyle bazı değişimler yaşanmıştı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin yönetmeni Zülküf Yücel de altıncı bölüm itibari ile hikayeden ayrıldı. Diziyi Cevdet Mercan devraldı.

Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda etti - Resim : 1

MURAT DALTABAN VEDA ETTİ

Hikayedeki düzenlemeler ise devam ediyor. Diziye bir ünlü isim veda etti. Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik karakterini canlandıran Murat Daltaban bir hayli etkili bir oyunculuk sergiledi. Ancak bu karakterin ölümü ile birlikte Murat Daltaban da hikayeye veda etmiş oldu.

Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda etti - Resim : 2

MURAT DALTABAN KİMDİR?

Murat Daltaban, 5 Mayıs 1966 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitimini ODTÜ Maden Mühendisliği'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Tiyatro Eğitimi almıştır. In-yer-face akımı oyunlarını Türkçe olarak ilk kez sergileyen DOT’un kurucularındandır.

1994 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Murat Daltaban, 2002 yılında rol aldığı Kınalı Kar dizisi ile tanınmaktadır.

Kendisi gibi oyuncu olan Özlem Daltabanla evli olan Murat Daltaban’ın 2004 doğumlu Arda Kuzgun adında bir oğlu vardır.

Babam Askerde, Salkım Hanımın Taneleri, Nisan Yağmuru, Pars – Kiraz Operasyonu, Menekşe ile Halil, Hicran Yarası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Eski Hikaye ve Şubat gibi yapımlarda yer almıştır. Murat Daltaban 1.82 metre boyunda, 79 kilo ve Boğa burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Kanunsuz Topraklar Fox TV FOX TV dizileri dizi dizi haberleri