Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam var mı? Kanunsuz Topraklar neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi?

Kanunsuz Topraklar Dizi Haberleri
Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam var mı? Kanunsuz Topraklar neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi?

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in başrollerde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Reytinglerde hüsrana uğrayan Kanunsuz Topraklar dizisi, FOX TV'nin yayın akışında yer almadı. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi neden yok? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?

FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Kanunsuz Topraklar'da beklenmeyen bir gelişme yaşanmış, dizide yönetmen değişikliğine gidilmişti. 

Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam var mı? Kanunsuz Topraklar neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi? - Resim : 1

Dizinin kurucu yönetmeni Faruk Teber'in koltuğuna Cevdet Mercan oturmuştu. Peki, reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan Kanunsuz Topraklar için final çanları çalıyor mu? Kanunsuz Topraklar bitti mi? Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam var mı? Kanunsuz Topraklar neden yok? İşte, merak edilen tüm soruların yanıtları...

KANUNSUZ TOPRAKLAR BİTTİ Mİ? BU AKŞAM VAR MI?

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in başrollerde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi 7. bölümün bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak dizi, 10 Kasım 2021 FOX TV yayın akışında yer almadı. Bu gelişme üzerine dizi hayranları "Kanunsuz Topraklar bitti mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. 

Kanunsuz Topraklar 7. bölümün önümüzdeki hafta ekranlara gelmesi bekleniyor. 

 

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

 Kanunsuz Topraklar dizisi, ilk 6 bölüm sonrası reytingleri beklentinin altında kalınca, FOX TV harekete geçti. Dizi, yönetmen değişikliğine gidildiği için ekranlara 1 hafta ara verdi.

Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam var mı? Kanunsuz Topraklar neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi? - Resim : 2

Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 17 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX TV'de!

Kaynak: Haber Global TV

Kanunsuz Topraklar Fox TV FOX TV dizileri dizi dizi haberleri