Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi!

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'ın yeni fragmanı yayınlandı. Sevilen diziye sezon finalinde dahil olan ve Camdaki Kız hayranları tarafından merakla beklenen Hayri karakteri yüzünü gösterdi. İşte detaylar...

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 12'nci bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi! - Resim : 1

CANA VE SEDAT'I YAKALADI 

Yeni bölümde; Feride, Cana ve Sedat'ı yan yana yakarlarken; evdeki bir hadiseye kızan Rafet Koroğlu esip gürlüyor. Tabi Rafet Bey'in öfkesinden Nalan hatta Muzo bile nasibin alıyor.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi! - Resim : 2

RAFET KOROĞLU'NUN ÖFKESİ 

Buna daha fazla dayanamayan Gülcihan ise; "Rafet. Eğer bu koskoca evde yalnız ölmek istemiyorsan benim çocuklarımdan uzak duracaksın" diyerek ilk kez dişlerini gösteriyor.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi! - Resim : 3

Yaşadıklarını kaldıramayan Rafet Koroğlu ise otelde fenalaşırken; yardımına geçtiğimiz haftalarda da Nalan'a Cana'nın hediye ettiği bilekliği bulan Hayri yetişiyor.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi! - Resim : 4

CİHANGİR CEYHAN, 'CAMDAKİ KIZ'DA 

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri ortaya çıkıyor. Dizide Hayri karakterine genç oyuncu Cihangir Ceyhan hayat verecek.

 CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN


CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride’nin, Nalan üzerinde kurduğu baskı Adil’in sabrının taşmasına neden olur ve büyük bir kavga ederler. Selen, Koroğlu ailesi için koşturmaya devam ederken, Levent’in başı kendisinden para isteyen ablası Aylin’le derttedir.

Rafet’in Nalan’ın otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı çok üzer ama durumu kabullenir. Gülcihan ve Selen’le gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için yeni bir sınav daha başlamıştır.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragman: Hayri yüzünü gösterdi! - Resim : 5

 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi Camdaki Kız 12. bölüm Kanal D kanal d dizileri dizi dizi haberleri Camdaki Kız Hayri Cihangir Ceyhan