Sadakatsiz'de büyük şok! 'Yine şaşırtmadın Derin Arslan'

Sadakatsiz'de büyük şok! 'Yine şaşırtmadın Derin Arslan'

Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenen dizisi 'Sadakatsiz' 29 Eylül Çarşamba akşamı ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Yaz tatilinin ardından 32'nci bölümüyle ekranlara dönen 'Sadakatsiz' son bölüme, Derin yine damga vurdu.

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder ve Yeliz Kuvancı'nın paylaştığı 'Sadakatsiz' 29 Eylül akşamı 32’nci bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum olan Derin damgasını vurdu.

Sadakatsiz'de büyük şok! 'Yine şaşırtmadın Derin Arslan' - Resim : 1

TEKİRDAĞ'A DÖNDÜĞÜ GÜN HAYAT KURTARDI


Sadakatsiz son bölümde; altı ay önce oğluyla birlikte İstanbul’a taşınan Asya, Bahar ve Melih’in düğünü için Tekirdağ’a gitti. Tam düğüne varmak üzereyken; önlerinde trafik kazası yapan bir adama yardım eden Asya, onu hayata döndürdü. Böylece ikinci sezonda kadroya dahil olan Berkay Ateş ilk kez ortaya çıktı.
Asya’nın kardeşinin nikah törenine geleceğini duyan Gönül Güçlü, rahatsızlığını gizlemezken; Derin’in tekerlekli sandalyede oluşu herkesi şoke etti.

Sadakatsiz'de büyük şok! 'Yine şaşırtmadın Derin Arslan' - Resim : 2

AYLAR SONRA KARŞILAŞTILAR


Düğünde Asya’ya ne yüzle Tekirdağ’a geldiğini soran Gönül Güçlü, kızının onun yüzünden bu halde olduğunu söyledi. Asya da hayatı pahasına kızını kurtardığını dile getirdi. Ancak konuşmanın sonunda Gönül Hanım’ın “İnşallah oğlunla sınanmazsın ” demesi Asya’yı üzdü.

Sadakatsiz'de büyük şok! 'Yine şaşırtmadın Derin Arslan' - Resim : 3

'KAHRAMAN ŞAHİT' DERİN'İ ÇILDIRTTI


Ertesi sabah düğünde neler olduğunu sonra Derin, gazete manşetinde Asya’nın nikaha geldiğini görünce sinir krizi geçirdi. “Bu kadın beni arabada bıraktı, ben onun yüzünden sakat kaldım” diye bağıran Derin’i Gönül Güçlü kendine getirdi.

 

DERİN'İN BÜYÜK SIRRI


Damadının evi satacağını duyan ve bir türlü ona ulaşamayan Gönül, Derin’e sorunca; kızının her şeyden habersiz olduğunu anladı. Volkan'dan işin gerçeğini öğrenmek için üsteleyen Gönül Güçlü’yü kızı durdurdu.
Kocası olmadan yaşamayacağını söyleyen Derin ise annesini ikna ettikten sonra odada yalnız kaldı. İşte bu sırada büyük sır ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Yürüdüğünü herkesten gizlemeyen Derin'e sosyal medyadan yorum yağdı.