Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu

Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu

Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi için geri sayım başladı. Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu.

Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanıyor.

OGM imzası taşıyan dizinin oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimler bulunuyor.

Burcu Biricik’in Nalan karakteriyle izleyiciyi büyüleyeceği Camdaki Kız dizisi, 1 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin fragmanı da seyirciyle buluştu. 

CAMDAKİ KIZ FRAGMANI

Yayınlanan ilk fragmanda  Burcu Biricik'in cam fanustaki görüntüleri çok konuşuldu. 

Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU 

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini birden Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız dizisi kanal d dizileri Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinin konusu ne dizi haberleri