Kanal D'nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Kanal D'nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Burcu Biricik'in başrolde yer alacağı diziden ilk fragman yayınlandı.

Uzun süredir merakla beklenen Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız için geri sayım başladı. 

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik'in cam bir fanusta görüldüğü ilk fragmanda başarılı oyuncunun duru güzelliği dikkat çekti. 

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik'in yanı sıra  Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız, trajik bir aşk hikayesini konu alıyor. 

Kanal D'nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı - Resim : 1

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Merakla beklenen Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi henüz paylaşılmadı. Dizi yakında Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

CAMDAKİ KIZ FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız ne zaman yayınlanacak Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimler camdaki kızın konusu ne dizi haberleri