Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu!

Baht Oyunu
Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu!

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı Kanal D’nin yeni dizisi “Baht Oyunu” 15 Haziran Salı akşamı saat 20:00’de ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda, kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. 

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

BAHT OYUNU DİZİSİ İLK FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

kanal d dizileri dizi haberleri dizi baht oyunu dizisi baht oyunu oyuncuları kim