Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız
Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız 16 Eylül Perşembe günü heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Nalan'la telefonda konuşan Feride'nin "Ben senin annen değilim" demesi dikkat çekti. İşte Camdaki Kız'ın 12. bölüm fragmanında yaşananlar.

 Kanal D ekranlarının Perşembe günü yayınlanan sevilen dizisi Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nalan'ı dürbünle izleyen Feride'yi fark eden Muzo, Feride'nin kapısına dayanıp isyan ediyor.

 

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Resim : 1

Muzo'nun ''Siz çocuğu için yaşadığını zanneden ama onu yavaş yavaş yok eden annelerdensiniz!'' konuşması 12. bölüm fragmanına damga vurdu:

 

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Resim : 2

İşte yayınlanan son bölümün ardından merakla beklenen Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı.

 

11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Camdaki Kız 16 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde Nalan, davetli olarak katıldığı defilede ilgi odağı olur. Herkesin gözü onun üzerindedir. Bu durum Cana'yı rahatsız eder. Ancak Nalan, kendine olan güvenini bu sayede biraz daha güçlendirir.

Feride’nin, Nalan üzerinde kurduğu baskı Adil’in sabrının taşmasına neden olur ve büyük bir kavga ederler. Selen, Koroğlu ailesi için koşturmaya devam ederken, Levent’in başı kendisinden para isteyen ablası Aylin’le derttedir.

Rafet’in Nalan’ın otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı çok üzer ama durumu kabullenir. Gülcihan ve Selen’le gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için yeni bir sınav daha başlamıştır.

 

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız 12. bölüm Kanal D kanal d dizileri dizi haberleri