Kanal D ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 20. Bölüm fragmanı yayınlandı: Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor!

Camdaki Kız Dizi Haberleri
Kanal D ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 20. Bölüm fragmanı yayınlandı: Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor!

Kanal D ekranlarının perşembe akşamı sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor. Peki Sedat'tan bu defa ayrılacak mı? İşte Camdaki Kız dizisinin 20. bölüm fragmanı.

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 20. Bölüm fragmanı yayınlandı: Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor! - Resim : 1

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan, Sedat'ın gitmesine engel olduğunu düşünürken aslında gerçek bambaşkadır. Sedat ve Cana'nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak? Muzo'nun kız arkadaşını Sedat ve Nalan'la tanıştırması şoke ediyor. Çünkü Muzo'nun tanıştırdığı kişi tarzıyla Nalan'a inanılmaz benzer. 

Kanal D ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 20. Bölüm fragmanı yayınlandı: Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor! - Resim : 2

19. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Camdaki Kız 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 19. Bölümde Selen, Sedat'ın İngiltere'ye gideceğini Nalan'a haber veriyor.

 

Selen, Sedat'ı durdurabilecek tek kişinin Nalan olduğuna inanır. Nalan, Selen'in ziyaretine bir hayli şaşırır ve üzülür. Selen, son bir hamle yaparak Sedat'ın bu akşam uçağının olduğunu ve İngiltere'ye gideceğini söyler. Nalan, bu habere tepki vermese de adeta yıkılır. 

 

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Camdaki Kız