Cemal Hünal Sadakatsiz'de göründü: Dengeler değişecek

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Cemal Hünal Sadakatsiz'de göründü: Dengeler değişecek

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e dahil olan Cemal Hünal, dizinin yeni bölüm fragmanında göründü. Ünlü oyuncunun kadroya dahil olmasıyla Sadakatsiz'deki dengelerin değişeceği ortaya çıktı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolleri paylaştığı Sadakatsiz'e Survivor 2021'den sakatlığı nedeniyle erken elenen Cemal Hünal'ın dahil olması büyük ses getirdi. 

Sadakatsiz'in merakla beklenen 19. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda Cemal Hünal'ın canlandırdığı Sinan Taşkın karateri ortaya çıktı. 

Cemal Hünal Sadakatsiz'de göründü: Dengeler değişecek - Resim : 1

Asya'nın arkadaşı Sinan, yıllar sonra Tekirdağ'a Asya'yı görmeye geliyor. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu ediyor ve Sinan'nın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gidiyor.

Volkan ise oğlu Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına dönüyor ve İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapıyor.

“ARTIK ASYA’YA DÖNEBİLİRSİN”

Asya'ya hesap soran Volkan'dan rahatsız olan Sinan tepki gösteriyor ve ikili arasında yumruklu kavga çıkıyor.

Cemal Hünal Sadakatsiz'de göründü: Dengeler değişecek - Resim : 2

Kavga sonrası perişan halde evine dönen Volkan ise ikinci kez yıkılıyor. Yatak odalarına "Artık Asya'ya dönebilirsin" yazılı bir not bırakan Derin, Volkan'ı terk ediyor. 

Cemal Hünal Sadakatsiz'de göründü: Dengeler değişecek - Resim : 3

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN

 

Kaynak: Haber Global TV

Cemal Hünal Sadakatsiz dizisi dizi haberleri Kanal D dizisi