Sadakatsiz sezon finali tarihi açıklandı!

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz sezon finali tarihi açıklandı!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz, sezon finaline hazırlanıyor. Dizi haziran ayının ilk haftasında ekran macerasına bir süre ara verecek.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Burak Sergen gibi isimlerin üstlendiği Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'den yeni bir haber geldi. Dün akşam 28. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisi birkaç hafta sonra sezon finali yapacak.

BBC yapımı olan Doctor Foster'dan uyarlanan dizi, orijinalinden daha büyük etki yaratarak reytinglerde kanal ve yapım şirketinin yüzünü güldürmeyi başardı. Sadakatsiz dizisinin 32. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasına karar verildi. Dizinin sezon finali yapacağı bölüm 2 Haziran'da ekrana gelecek.

Eylül ayı itibari ile Sadakatsiz dizisinin 33. bölümü ile ikinci sezonuna devam etmesi bekleniyor.

Sadakatsiz sezon finali tarihi açıklandı! - Resim : 1

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU 

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri