Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki, Büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her çarşamba reyting rekorları kıran Sadakatsiz yaz mevsimi ile birlikte sezon finali yapmıştı. Eylül ayı yani dizi sezonuna çok az bir süre kala dizinin yeni sezon tarihi de araştırılmaya başlandı. Sıklıkla "Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusuna cevap aranıyor.

SADAKATSİZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadakatsiz'in ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan bir duyuru gelmedi. Dizinin yeni sezonunun eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor!

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Sadakatsiz dizisi dizi dizi haberleri Sadakatsiz 2. sezon Sadakatsiz 2. sezon ne zaman Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor