Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı, sevgilisiyle Alaçatı'da görüntülendi

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı, sevgilisiyle Alaçatı'da görüntülendi

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Koroğlu köşkünün hizmetlisi Tako karakterini canlandıran Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'da tatil sezonunu açtı.

Son dönemde Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı’da objektiflere takıldı. 

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, Hamza Yazıcı, ilişkisi hakkında şöyle dedi: “Bana ‘Sempatiksin’ diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum.”

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı, sevgilisiyle Alaçatı'da görüntülendi - Resim : 1

Kanal D’de yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler 2' ile adını duyuran Yazıcı, Camdaki Kız dizindeki Tako rolünü anlattı. Yazıcı, “Senaryoyu okuduğumda Tako ve Muzo karakterleri beni çok heyecanlandırmıştı. Tako rolünü canlandırmamı istediklerinde de çok mutlu oldum” dedi. 

Hamza Yazıcı, “İzleyici sizi ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programıyla tanıyıp sevdi. Komedi sonrası bir dramada oynamak sizi nasıl etkiledi? Ve iki proje arasında oyunculuk açısından ne gibi farklar var?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: 

“Çok Güzel Hareketler”de gördüğüm ilgiden dolayı mutluyum. Sahnedeyken yaşadığım aksiliklerin üstünü kapatabiliyorum, fakat kamera önünde öyle bir şansım pek olmuyor. Daha net ve kararlı olmak gerekiyor, çünkü kameradan hiçbir şey kaçmıyor. Bu yüzden daha fazla mesaisi var ama çok eğlenceli.Yaptığım işleri komedi veya dram diye ayırmıyorum. Ben oyuncuyum, her rolü oynayabilmeliyim.”

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Hamza Yazıcı Alaçatı magazin haberleri Camdaki Kız dizisi