Camdaki Kız dizisinden ilk fragman geldi

Dizi Haberleri Camdaki Kız

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın başrollerde yer aldığı Camdaki Kız 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi 'Camdaki Kız'ın yeni sezon yayın tarihi netleşti. Sevilen dizi, 9 Eylül perşembe Kanal D’de ekranlara gelecek. 

Camdaki Kız dizisinden ilk fragman geldi - Resim : 1

Merakla beklenen Camdaki Kız 2. sezondan ilk fragman da geldi. 

Burcu Biricik'in canlandırdığı 'Nalan' karakteri ile Nur Sürer'in canlandırdığı 'Feride' karakterinin gizemli dünyasını anlatan fragman, yeni sezon heyecanını doruğa çıkarıyor. Nalan'ın hayallerini, heyecanlarını ve bunca yıl sakladığı tüm tutkularını hapsettiği, çok sevdiği kar küresi yeni sezonun büyüsüne ışık tutuyor.

'Camdaki Kız' dizisi, 2. sezon ilk bölümü ile 9 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de.

Camdaki Kız dizisinden ilk fragman geldi - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız dizisinden ilk fragman geldi - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor.Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Camdaki Kız Camdaki Kız 2. sezon Camdaki Kız 2. sezon ne zaman Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız 10. bölüm ne zaman Camdaki Kız yeni bölüm Camdaki Kız 9. bölüm özeti