Camdaki Kız ekranlara böyle dönüyor!

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız ekranlara böyle dönüyor!

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde yer aldığı Camdaki Kız dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönüyor. Camdaki Kız 10. yeni bölümüyle 9 Eylül Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 3 aylık aranın ardından ekranlara dönüyor. Camdaki Kız'ın 10. yeni bölümü 9 Eylül Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Camdaki Kız'da Nalan'ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler izleyici ile buluşacak.

Camdaki Kız ekranlara böyle dönüyor! - Resim : 1

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan ve Sedat düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım atarlar. Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer’e emanet ederken, Muzaffer’e yaşadıkları ağır gelmekte ve uzaklara gitmeyi planlamaktadır. Sedat’ın hayatındaki yerini kaybetmek istemeyen Cana, vakit kaybetmeden soluğu Sedat ve Nalan’ın arkadaş buluşmasında alır.

Camdaki Kız ekranlara böyle dönüyor! - Resim : 2

 

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. 

Camdaki Kız ekranlara böyle dönüyor! - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ HAYRİ KİMDİR? CAMDAKİ KIZ'DA HAYRİ'Yİ KİM OYNAYACAK?

Camdaki Kız yeni bölüm izleyiciyle buluştuğunda Hayri'nin kim olduğu araştırılıyor. Son yayınlanan fragmanda Hayri karakterini canlandıran kişinin Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir Ceyhan, Uraz Kaygılaroğlu veya Burak Deniz'in olduğu düşünüldü. Dizinin yeni bölümün yayınlanmasıyla Camdaki Kız Hayri kimdir sorusu yanıt bulması beklendi. Ancak Hayri'nin kim olduğu henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız 2. sezon Camdaki Kız 2. sezon ne zaman Camdaki Kız 10. bölüm Camdaki Kız 10. bölüm izle Camdaki Kız 10. bölüm ne zaman Kanal D kanal d dizileri