Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Cezam daha bitmedi'

Dizi Haberleri Camdaki Kız

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 2. sezon bölümleriyle ekranlara dönüyor. İzleyiciyle buluşmak için gün sayan diziden yeni fragman geldi. İşte detaylar...

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın başrollerde yer aldığı Camdaki Kız 2. sezon 9 Eylül perşembe akşamından itibaren Kanal D'de yayınlanacak. 

Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Cezam daha bitmedi' - Resim : 1

Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin merakla beklediği Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanında Nalan’ın annesi Feride Hanım’ın “Cezam daha bitmedi ama ruhumun azat olmasına az kaldı. Merak etme” sözleri damga vurdu. 

Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Cezam daha bitmedi' - Resim : 2

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız 2. sezonu seyirciyi yine ekranlara kilitleyecek. Nalan'ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler izleyici ile buluşacak.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI 

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor. Camdaki Kız dizisinde merakla beklenen karakterlerden biri olan Hayri rolünü Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı konuşuluyor.

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sedat ve Nalan mutlu olmak için adımlarını atmışlardır. Ancak Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Masum Nalan'ın başına bundan sonra neler gelecek? Evliliği nasıl olacak?

Camdaki Kız yeni sezonuyla Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Camdaki Kız Camdaki Kız haberleri Camdaki Kız 2. sezon Camdaki Kız 10. bölüm Camdaki Kız 10. bölüm ne zaman Camdaki Kız 2. sezon ne zaman Burcu Biricik