Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi açıklandı

Dizi Haberleri Arka Sokaklar
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi açıklandı

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 16. sezonda da heyecan hız kesmeyecek.

15 sezondur kesintisiz olarak ekranlara gelen ve çoluk çocuk ya da büyük küçük demeden herkesin pür dikkat yakından takip ettiği Arka Sokaklar yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi açıklandı - Resim : 1

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 595’inci bölümüyle 17 Eylül Cuma saat 20.00’de Kanal D’de…

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi açıklandı - Resim : 2

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Arka Sokaklar’ın başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu paylaşırken, dizide Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Gizem Terzi gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş da dahil oldu.

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi açıklandı - Resim : 3

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUSU

Arka Sokaklar’da, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta oyuncular yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar Arka Sokaklar 16. sezon Arka Sokaklar 595. bölüm Kanal D kanal d dizileri dizi dizi haberleri Arka Sokaklar 16. sezon ne zaman