Kanal D'nin fenomen dizisi bu akşam sezon finali yapıyor

Dizi Haberleri Arka Sokaklar
Kanal D'nin fenomen dizisi bu akşam sezon finali yapıyor

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 594. bölümüyle sezon finali yapacak. Sevilen dizinin son bölümünde heyecan hız kesmeden devam edecek.

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, aradan geçen 15 yıla karşın reyting listesinde üst sıralarda yer almayı başarıyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı dizi, bu akşam 594. bölümüyle sezon finali yapıyor.

Kanal D'nin fenomen dizisi bu akşam sezon finali yapıyor - Resim : 1

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Arda, Cemal ve Ezgi trafik ekipleriyle birlikte görevdeyken kontrole girmek istemeyen Kazım, bir polise çarpıp kaçar. Ekibimiz Kazım’ı yakalar ve adliyeye sevk eder. 

Kanal D'nin fenomen dizisi bu akşam sezon finali yapıyor - Resim : 2

Aldığı yurt dışı bazlı proje teklifinin heyecanını yaşayan Tekin, bir de Zeliha’ya teklif gelmesiyle çifte mutluluk yaşar. Zeliha bir yanı buruk olsa da ayağına gelen bu fırsatı geri tepmek istememektedir.  Hüsnü’nün de rızasını alarak Tekin ve Zeliha Almanya yolcusudur...

Kanal D'nin fenomen dizisi bu akşam sezon finali yapıyor - Resim : 3

Arka Sokaklar’ın sezon finali olan 594. bölümü 18 Haziran Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUSU

Arka Sokaklar’da, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Arka Sokaklar arka sokaklar dizisi haberleri Arka Sokaklar sezon finali Arka Sokaklar sezon finali izle Arka Sokaklar 594. bölüm izle kanal d dizileri Kanal D