Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Sevilen dizinin son bölümüne, Cana ile Sedat'ın öpüşme sahnesi damga vuracak.

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 10 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümüyle sezon finali yapacak.

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor - Resim : 1

Camdaki Kız sezon finaline Nalan ve Sedat'ın düğünü damga vuracak. Yıllardır sert davrandığı Nalan'a korse giydiren Feride, artık kızına iyi davranmaya başlıyor. Öte yandan düğün günü Nalan'la konuşan babası, hayatıyla ilgili gerçekleri açıklamaya karar veriyor. Düğüne gelen Cana, Sedat'la kimsenin olmadığı bir yerde öpüşüyor.

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor - Resim : 2

Karşısında Cana'yı görünce çılgına dönen Feride, saçlarından tutarak "Cehennem nasıl bir yermiş öğreteceğim sana" diyor. Düğünün sonunda Sedat'la baş başa kalınca zor anlar yaşayan Nalan, "Sana çok ihtiyacım var" diyerek annesinin kapısına geliyor. Ancak Feride, karşısında gözyaşlarına boğulan kızını geri çeviriyor.

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçer. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana, Feride'ye ne söyleyecek?

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapıyor - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi haberleri dizi dizi haberleri Camdaki Kız 9. bölüm