Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin son noktayı koydu! Hafızasını sildirdi mi?

Kalp Yarası
Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin son noktayı koydu! Hafızasını sildirdi mi?

atv'nin yeni yaz dizisi Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Kısa sürede büyük bir ilgiyle takip edilen Kalp Yarası'yla hayranlarının karşısına çıkan Tanrısevsin, hakkında bilinmeyenleri ve yeni ekran macerasını anlattı.

Yaklaşık 8 yıl önce rol aldığı Güneşi Beklerken adlı diziyle tanınan Yağmur Tanrısevsin, uzun bir aradan sonra ekranlara döndü. Her projesiyle hayran kitlesini genişleten güzel oyuncu atv'de yayınlanan Kalp Yarası adlı diziyle seyirci karşısına çıktı. 

Yeni dizisiyle beğeni toplayan Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin, Sabah’tan İlker Gezici’ye samimi açıklamalarda bulundu. İşte ünlü oyuncunun röportajından öne çıkan bölümler...

Uzun bir süre sonra Kalp Yarası dizisiyle ekranlara döndünüz. Yapılan yorumlara baktığımda sizi özleyenler çok. Neden bu kadar ara verdiniz?

Gelen yorumlara ben de sık sık bakıyorum. Çok mutlu oluyorum. Her projenin, bir öncekinden daha iyi olmasına dikkat ediyorum. İçime sinen işler yapmayı tercih ediyorum. Böyle bir proje için bazen beklemeniz gerekiyor.

Senaryoyu okuduğunuzda ne düşündünüz? Sizi etkileyen şey neydi?

Dramı ve hikayesi çok güçlü bir proje diye düşündüm. Beni en çok etkileyen Ayşe oldu. Ayşe, güçlü bir kadın karakter... Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapabilen sorumluluk sahibi, sıcak, samimi, bazen eğlenceli ve bizden biri...

Karakter özelinde Ayşe ile benzer yanlarınız var mı?

Ayşe, her şeyi bedel ödeyerek hak etmiş. Zorluklar onun karakterini şekillendirmiş. Hayata, insanlara ve her canlıya pozitif bir karakter. Kendi yolculuğuma baktığımda, benzer taraflarımız çok fazla. İçinde yaşama sevgisi olan, herkesle iletişim kurmayı becerebilen bir karakter. Ayrıca benim gibi tutkulu bir hayvan sever. Motivasyonu, ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durmak ve mutlu olmayı başarmak! Onunla empati kurmak ve onu sevmek zor değil bence...

Siz de Ayşe gibi güçlü bir kadın olduğunuza inanıyor musunuz?

Bugünden geçmişe baktığımda bu soruya "evet" olarak cevap verebilirim. Hep kendi ayaklarım üzerinde durdum. İşimi iyi yapmak adına, bu hangi iş olursa olsun, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım hep. Hak etmediğim hiçbir şeyde gözüm olmadı. Her yaptığımı emek vererek, çalışarak yaptım. Böyle bir hayat yaşamaktan da çok mutluyum.

İlk bölümde bir aldatılma söz konusu. Hatta seyirciler ilk defa bir erkeğin değil kızın aldattığına şahit oluyoruz diyor. Dizinin isminden hareketle sizin kalp yaranız var mı? Kolay kapanmaz diyenlerden misiniz?

Evet, "aldatma" kelimesini günümüzde daha fazla duymaya başladık. Hatta bazen ilişkiler bittikten sonra, aslında daha önce aldatıldığını öğrenenlere de tanık oluyoruz. Her şeye olduğu gibi aşka da emek harcarım. Bir ilişkinin sonunda, vicdanen elimden gelen her şeyi yaptığıma inanırsam, benim için herhangi bir yara oluşmaz. Bu açıdan baktığım için, bugüne kadar herhangi bir kalp yaram yok.

Seneler içinde aşka bakışınız değişti mi?

Seneler içinde, yaşadıkça ve olgunlaştıkça her şeye bakış açım değişti. Bence değişim, hayatın merkezinde.

Aşk hayatınızın merak edilmesi sizi rahatsız ediyor mu?

İşimizin bir parçası, magazin... İşin bu tarafı ile de ilgileniyor, insanlar. Ben ona bir çözüm ürettim aslında. Geçtiğimiz yıl, Instagram hesabımdan bir paylaşım yaptım. Dedim ki, "Bir ilişkim olursa, ilk benden duyacaksınız. Benden duymadığınız şeylere inanmayın." Olursa da açıklayacağım. Neden saklayayım ki?

"NEDEN HAFIZAMI SİLDİREYİM?"

Bir ara hafızasını sildirecek şeklinde haberler çıkmıştı. Böyle bir tedavi programına başladığınız yazılmıştı. Nedir bunun aslı?

Ne siz sorun ne ben söyleyeyim... Tabii ki yok öyle bir şey. Ben de anlamadım. Böyle bir haber çıktı bir anda. Sonrasında sosyal medyada, esprilere konu oldu. Hepimiz güldük, eğlendik. Ama baktım, insanlar sosyal medyadan ulaşıp, bana ciddi ciddi bu yöntemle ilgili sorular soruyor böyle bir şeyi yaptırdığıma inanıyor. Ben de o dönemde bir röportajımda böyle bir şeyin olmadığını anlatmıştım. Her yaşadığım şey, beni "ben" yapar... İyi ya da kötü... Neden hafızamı sildireyim? Hayatta yaşadığınız her şey tecrübe...

Kaynak: Haber Global TV

Kalp Yarası Yağmur Tanrısevsin magazin haberleri Oğuzhan Koç