Kalp Yarası 31. Bölüm Full İzle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! Kalp Yarası yeni bölüm izle

Kalp Yarası Dizi Haberleri
Kalp Yarası 31. Bölüm Full İzle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! Kalp Yarası yeni bölüm izle

ATV dizisi Kalp Yarası'nın 31. bölümü 14 Şubat Pazartesi günü yayınlandı. İşte Kalp Yarası'nın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kalp Yarası son bölüm İzle.

Kalp Yarası dizisinin 31. Bölümü atv ekranlarında 14 Şubat Pazartesi günü yayınlandı.

Kalp Yarası hakkında

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kalp Yarası son bölümde ne olmuştu?

Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar. Ferit ve Yaman cephesi bir kez daha karşı karşıya gelirken, Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir.

Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur. Mirza'nın yaptığı teklif ise Ayşe, Vedia ve Betül'ü bir araya getirir.

Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar.

Kalp Yarası 31. Bölüm İzle

ATV'de 14 Şubat günü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 31. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

 

dizi izle Kalp Yarası dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kalp yarası izle kalp yarası son bölüm izle kalp yarası yeni bölüm izle atv izle