Kalp Yarası 2. Bölüm Full İzle

Kalp Yarası
Kalp Yarası 2. Bölüm Full İzle

ATV'nin yeni dizisi Kalp Yarası'nın 2. bölümü 5 Temmuz Pazartesi günü yayınlandı. Dizinin 2. Bölümü biter bitmez internete yüklendi. İşte Kalp Yarası'nın 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kalp Yarası 2. Bölüm İzle

Kalp Yarası dizisinin 2. Bölümü atv ekranlarında 5 Temmuz Pazartesi günü yayınlandı.

Kalp Yarası'nın 2. Bölümünde ne oldu?

Ferit ve Ayşe evleniyor, Antalya'da yer yerinden oynuyor!

Ferit ve Ayşe'nin herkesin şaşkın bakışları altında nikah masasına oturması, Antakya'nın gündemine damga vurur. Hande büyük bir hayal kırıklığı yaşarken; Hüseyin ve Zümrüt Varoğlu, Sancakzadelerle tüm ilişkilerini keserler. Gelecek planları çöken Azade Hanım ise Ayşe'yi gelin olarak kabul etmez. Ferit, herkesi aşk evliliği yaptığına inandırmaya çalışırken; Ayşe karşısında hem Hande'yi hem Azade'yi bulur. Yaman, her şeyini kaybetse bile Hande'nin peşini bırakmaz; ancak Zümrüt, Hande'nin bir şeyler sakladığından şüphelenmektedir.

1. Bölümde ne olmuştu?

Ferit Sancakzade, Antakya'nın köklü ailelerinden birinin el üstünde tutulan veliahtıdır.

Ayşe ise hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış, İstanbul'da yaşayan, hayat dolu bir genç kızdır.

Ailesinin tercihi Varoğlu Ailesi'nin kızı Hande ile evlenmek üzere olan Ferit, düğün öncesi gerçeklerle yüzleşir ve dünyası altüst olur.

İhanetle sarsılan Ferit'in yolu, Ayşe'yle kesişir. İkili, tesadüfi tanışmalarının ardından kendilerini zorlu bir evlilik oyununun içinde bulurlar.

Medeniyetlerin beşiği olan kadim bir toprakta, Antakya'da geçen hikâye, dostluğun aşkla, geçmişin gelecekle, tutkunun sabırla sınanmasıyla gerçek bir aşk hikâyesine dönüşür.

Kalp Yarası dizisinin konusu

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit (Gökhan Alkan) ve Ayşe’nin (Yağmur Tanrısevsin) öyküsü

Kalp Yarası dizisinin künyesi ve oyuncuları

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kalp Yarası 2. Bölüm İzle

ATV'de 5 Temmuz günü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 2. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

dizi izle Kalp Yarası dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kalp yarası izle kalp yarası son bölüm izle kalp yarası yeni bölüm izle atv izle