Kalp Yarası 13. Bölüm Full İzle 27 Eylül 2021 ATV

Kalp Yarası
Kalp Yarası 13. Bölüm Full İzle 27 Eylül 2021 ATV

ATV'nin yeni dizisi Kalp Yarası'nın 13. bölümü 27 Eylül Pazartesi günü yayınlandı. Dizinin yeni Bölümü biter bitmez internete yüklendi. İşte Kalp Yarası'nın 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kalp Yarası 13. Bölüm İzle.

Kalp Yarası dizisinin 13. Bölümü atv ekranlarında 27 Eylül Pazartesi günü yayınlandı.

Kalp Yarası 12. Bölümde ne olmuştu?

Baha'nın vurulmasının suçu Ayşe'nin üzerine kalır. Ayşe'nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır. Her ne olursa olsun sevdiği kadını koruyacak mıdır yoksa ona sırtını mı dönecektir?

Ayşe'nin cinayetten arandığını öğrenen Sancakzede Ailesi, Adnan'ın kalp krizi haberiyle bir şok daha yaşar. Bu durum aile içindeki dengeleri sarsarken diğer taraftan geçmişin sırları bir bir ortaya dökülür. Sancakzede Ailesi hiç bilmedikleri bir düşmanın yaklaşan ayak sesleriyle karşı karşıya kalır.

Hande hem Baha'dan hem de Ayşe'den kurtulduğunu düşünüp zaferin tadını çıkarmaya başlar. Adnan'ın kalp kriziyle birlikte Yaman'ın da hayatını alt üst edecek gerçeğin ortaya çıkması ise artık an meselesidir.

Kalp Yarası 13. Bölüm İzle

ATV'de 27 eylül günü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 13. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kalp Yarası 13. Bölüm Fragmanı İzle

dizi izle Kalp Yarası dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kalp yarası izle kalp yarası son bölüm izle kalp yarası yeni bölüm izle atv izle