Kalp Yarası 11. Bölüm Full İzle

Kalp Yarası
Kalp Yarası 11. Bölüm Full İzle

ATV'nin yeni dizisi Kalp Yarası'nın 11. bölümü 13 Eylül Pazartesi günü yayınlandı. Dizinin yeni Bölümü biter bitmez internete yüklendi. İşte Kalp Yarası'nın 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kalp Yarası 11. Bölüm İzle

Kalp Yarası dizisinin 11. Bölümü atv ekranlarında 13 Eylül Pazartesi günü yayınlandı.

Kalp Yarası 11. Bölümde ne oldu?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Adnan'ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin sırlarıyla birlikte Sancakzadelerin hiç bilmedikleri bir düşman kendini gösterir.

Kalp Yarası 10. Bölümde ne olmuştu?

Ferit ve Ayşe'nin oyunla başlayan evliliği adım adım gerçeğe dönmeye başlamışken, onları öpüşürken görüp deliye dönen Hande'nin durmaya hiç niyeti yoktur. Ferit'in aklını karıştırmayı başaran Hande, her şeyi göze alarak bu büyük aşkı bitirmek için harekete geçer. Hande'nin bu tavrı Ayşe ve Ferit'in ilişkisine bambaşka bir boyut kazandırır.

Öte yandan Adnan, Ferit'in hayatına kast edildiğinin farkındadır ve bu işin arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya kararlıdır. Adnan ve Bahtiyar'ın araştırmaları onları hiç beklemedikleri bir kişiye götürür.

Yaman, Hande'ye engel olabilmek için Betül'le evliliğini tehlikeye atarken, Ferit ve Ayşe, kendilerini Hande'nin hain planının tam ortasında bulurlar.

Kalp Yarası 11. Bölüm İzle

ATV'de 13 eylül günü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 11. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kalp Yarası 11. Bölüm Fragmanı İzle

dizi izle Kalp Yarası dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kalp yarası izle kalp yarası son bölüm izle kalp yarası yeni bölüm izle atv izle