Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları

Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları

Kalp krizi geçiren ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncun Öztekin'in vefatı tüm Türkiye'yi derinden etkilerden ünlü isimler de sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin'in vefatından derin üzüntü duyuyorum. Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum

 

Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları - Resim : 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığımı mesajında, “Dizi, tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi, usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Öztekin'e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Usta bir sanatçıyı, bir büyük değeri kaybettik. Mevla mekanını cennet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Ailesine taziyelerimi iletiyor ve sabırlar diliyorum. Canlandırdığı karakterler ne kadar içten, ne kadar bizdendi...” ifadelerine yer verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, başsağlığı mesajında “Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türk tiyatrosunun usta ismi, kıymetli sanatçımız Rasim Öztekin’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Dümbüllü’nün kavuğu atasız kaldı. Türk tiyatrosuna, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun” mesajlarına yer verdi.

Gençlik Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta ismi #RasimÖztekin’e Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Çok değerli bir ustayı kaybettik. Sanat hayatımızın üstadlarından Rasim Öztekin’e rahmet diliyoruz. Evlerimize yıllarca bir aile ferdi gibi konuk oldu. Artık kalplerimizde bir aile ferdi gibi yaşayacak” mesajını paylaştı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Kıymetli tiyatro ve sinema sanatçısı, bir geleneğin son temsilcilerinden Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Hayat verdiği karakterler ile bazen güldüren bazen hüzünlendiren ama her defasında bir kez daha kendine hayran bırakan usta sanatçı Rasim Öztekin’in vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamasında "Geçtiğimiz yaz gururla taşıdığı kavuğu emanet etmişti.Kıymetli tiyatro sanatçımız RasimÖztekin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, tiyatro camiasına, sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Türk tiyatrosunun güldürü geleneğinin simgelerinden Kel Hasan Efendi’nin kavuğunu taşıyan, sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu paylaşımında "Tiyatro ve sinema dünyamızın kıymetli ismi Rasim Öztekin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sanat camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Türk sinema ve tiyatrosunun üstadlarından, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli oyuncu #rasimoztekin’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti... Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Cem Yılmaz: Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Öztekin'in vefat haberine ilişkin "Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal: Mekanın cennet olsun #Rasimoztekin ustam

Yılmaz Erdoğan: Tiyatroya gözümü açtığım gün tanıdığım, hep hayran olduğum, hep çok sevdiğim Rasim Ağbi’yi sonsuzluğa uğurladık. Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun.Eser Yenenler: Çok üzgünüz...

Cem Yılmaz: Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Derya Uluğ: Çok ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Yonca Lodi: En büyük gülüşlerimizden biri soldu. Evlerimizin babası gitti.Huzur içinde uyusun 

Selçuk Yöntem: Sevgili Rasim ruhun mutlu olsun. Nur içinde yat. Tiyatro seni çok özleyecek.Yekta Kopan: Hepimizin başı sağ olsun. Rasim Öztekin’e veda etmek zor. Ailesine ve tüm tiyatro camiasına sabır diliyorum. 

Mert Fırat: Oynadığı her rolu kendine yakıştıran, karakterin sözünü kendi sözü yapan canım usta bir tek ölümü kendine yakıştıramadın. Gözümüz yaşlı kalbimiz yaptıklarınla dolu, naif gülüşünü ve bir de külliyatı miras bıraktın bize... Rasim Öztekin Mekanın cennet olsun...

Demet Akbağ: Çok canım yanıyor... Ne çok iş, ne çok anı, ne çok hüzün... Ah arkadaşım, ah yol arkadaşım, çok üzgünüm...Hülya Koçyiğit: Sanat dünyamızın kıymetli isimlerinden birini daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyim.Birkaç ay önce Film Gibi Hayatlar'da ağırlamak nasip oldu Sevgili Rasim Öztekin'i... Canlandırdığı her karakterle içimize dokunan, kimi zaman ağlatan, kimi zaman güldüren çok değerli bir oyuncuyu, Türk Tiyatrosunda Geleneksel Kavuk'a sahip olma şerefine ulaşmış bir ustayı kaybettik...Bu fotoğrafı çektirirken tüm stüdyoyu kahkahalara boğmuştu... Hiç unutmuyorum.Ruhun şad olsun Sevgili Rasim Öztekin. Tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Nilüfer: Çok üzüldüm çok. Neden iyi güzel insanlar erken gidiyor? Türkiye’nin başı sağolsun hayatını sanata adamış bir usta. Ne büyük kayıp @oztekinrasim Nurlar içinde uyusun

Yeliz:  Aahhhh o kadar üzgünüm ki....Neden iyiler gidiyor hep...İnsanlığı ayrı,kalbi ayrı,tiyatro ustalığı ayrı...Harika bir insanı,usta bir sanatçımızı kaybettik...Nurlarla uyu Rasim Öztekin,mekanın cennet olsun???Allah Pelin'ciğime sabırlar versin 

Rasim Öztekin rasim öztekin kimdir