Kahraman Babam 8. Bölüm İzle - Final

Kahraman Babam
Kahraman Babam 8. Bölüm İzle - Final

Show TV'nin yeni dizisi Kahraman Babam'ın final bölümü 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü yayınlandı. İşte itfaiyecilerin zorlu hayatlarının anlatıldığı dizinin 8. bölümünü tek parça full olarak seyredebileceğiniz link. Kahraman Babam 8. Bölüm İzle

Kahraman Babam dizisinin finali yani 8. bölümü Show TV'de 26Temmuz 2021 Pazartesi günü yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu dizinin senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıktı.

Kahraman Babam Final bölümünün konusu

Uğur karısının katillerinin peşinde atılacak son bir adımı kalmıştır artık. Bir kıvılcım ile başladığı yolculuğu büyük bir yangın olup daha kimleri yutacaktır?

Yoksa tüm yangınları ustaca söndüren Uğur bu yangını da bertaraf etmeyi başaracak mıdır? Tünelin ucundaki ışığı görünce daima ileriyi seçen Uğur’u tünelin sonunda bekleyen şey nedir?

Ömrüm’ün velayet davasında zora düşen Yonca’yı büyük bir açmaz beklemektedir. Mesleki olarak bir karar vermesi gereken Yonca, tüm duygusallığını bir kenara alarak bir karar vermek zorundadır artık. Bir yanda abisi ve yeni ayrıldığı ilişkisi diğer yanda kızının davasında beraber yol yürüdükleri Uğur…

Kardeşinin intikamı için Uğur ile birlikte yol almaya razı olan Cem’i sıkıntılı günler beklemektedir. Gururundan düşen burnunun üzerine basan Cem, Ömrüm ve Ömrüm’ün mutluluğu için kendi hayatını ıska geçecektir.

Yıllardır kurduğu ustalıklı tezgah yıkılan Yavuz, iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Bu sıkışmışlık onu tahmin edilemez bir hale getirmiştir. Yavuz büyük kararlar almanın arifesinde kendini yeniden var etmek için Uğur ile karşı karşıya gelir.

Kahraman Babam dizisinin 7. bölümünde ne oldu?

Uğur’u gizliden takip eden Emre onun başına büyük dert olacaktır. Yonca’yı kaybetmemek için görüntüleri ona izleten Emre beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Yonca ise prensipleri ve duyguları arasında sıkışıp kalmıştır. Uğur’u adalete teslim ederse Ömrüm ile kavuşma hayallerinin suya düşeceğini bilmektedir. Uğur ve Ömrüm’ün kaderi Yonca’nın iki dudağı arasındadır.

Emre’nin boğulmamak için attığı kulaçlar onu Yonca’nın gözünde daha da derinlere doğru çekecektir. Aldığı her karar, attığı her adım Yonca cephesinde göze batar bir hale gelmiştir.

Bir anda terzilik merakına tutulan Ömrüm’ün mutlu halleri Cem’in gözünden kaçmaz. Onu daha önce bu denli mutlu görmeyen Cem onun adına yeni kararlar vermenin gerektiğini düşünmektedir. Bu uğurda karısı Zehra ile derin bir yol ayrımına doğru giden adımları atmaktan da çekinmeyecektir.

Menekşe için kendisini bile karşısına alan İlker’in önünde son ve tek bir durak kalmıştır; Tolga Kumandan… Ya başını eğip usul usul kaderini yaşayacaktır ya da bu konuşma artık kaçınılmaz bir son halini almıştır. Yaşadığı olaylar neticesinde Ayşe’si ile arası bozulan Tolga’yı çok zor zamanlar beklemektedir.

Kahraman Babam dizisinin 6. bölümünde ne olmuştu?

Yakaladığı ipuçları birbiri ardına çözen Uğur, soluğu düşmanın ininde, kebapçıda almıştır. İçine girdiği karanlık tünelin ucunun beklediği yere çıkacağını çok iyi bilmektedir. Bir hayli ilerlediği davasını terk etmeye hiç niyeti yoktur. Artık karargah ile kebapçı arasında mekik dokuyacaktır. Düşman ile dost olmak için en az düşman kadar ellerini kirletmek gerekir. Uğur önündeki iki yoldan hangisini seçecektir.

Uğur ve Yonca’yı baş başa yakalayan Emre küplere biner. Bu olay Emre’nin takındığı maskelerin bir bir düşmesini sağlayacaktır. Yonca uzun süredir tereddütte olduğu bu ilişkide kendi isteklerini ve arzularını fark edecektir. Yonca farkında olmadan hızla Uğur’a doğru çekilmektedir.

Uğur ve Yonca’yı baş başa yakalayan Emre küplere biner. Bu olay Emre’nin takındığı maskelerin bir bir düşmesini sağlayacaktır. Yonca uzun süredir tereddütte olduğu bu ilişkide kendi isteklerini ve arzularını fark edecektir. Yonca farkında olmadan hızla Uğur’a doğru çekilmektedir.

Tolga’nın maddi sıkıntıları iyiden iyiye gün yüzüne çıkmıştır. Bu sıkıntıların evin içine, Ayşe’nin alışverişine de yansıması bardağı taşıran son damla olacaktır. Yavuz’un planladığı tanışma yemeği tüm bu olayların üzerine tuz biber ekecektir. Boş yere yemek planlamayacağı aşikar olan Yavuz’un Tolga’ya ikisinin de iyiliğine olduğunu düşündüğü bir teklifi vardır.

Menekşe’yi kaybetmeyi hiçbir şart altında göze alamayan İlker itfaiyedeki olaydan büyük bir ders çıkarır. Annesini karşısına alma pahasına da olsa Menekşe ile konuşmaya, sorunları çözmeye karar vermiştir.

Kahraman Babam oyuncuları

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; 'Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır buluşuyor.

Kahraman Babam dizisinin konusu

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan 'Kırmızı Kamyon', izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Kahraman Babam dizisi Final İzle - 8. Bölüm

Show TV'de 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü yayınlanan Kahraman Babam dizisinin finalini yani 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kahraman Babam 8. Bölüm Fragmanı İzle

Kahraman Babam son bölüm izle Kahraman Babam dizisi dizi haberleri show tv dizileri dizi izle show tv izle bedava dizi izle Kahraman Babam dizisi show tv Türk dizileri