Kahraman Babam 2. Bölüm İzle

Kahraman Babam
Kahraman Babam 2. Bölüm İzle

Show TV'nin yeni dizisi Kahraman Babam'ın 2. bölümü 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlandı. İşte itfaiyecilerin zorlu hayatlarının anlatıldığı dizinin 1. bölümünü tek parça full olarak seyredebileceğiniz link. Kahraman Babam 2. Bölüm İzle

Kahraman Babam dizisinin 2. bölümü Show TV'de 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu dizinin senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıktı.

Kahraman Babam dizisinin 2. bölümünde ne oldu?

Uğur karısının canına kast ettiğini düşündüğü adamlara çok yaklaşmıştır. Peşinde olduğu Nazım’ın ani ölümüyle beraber suç üzerine kalır.

Aynı anda hem intikam hem de kızına verdiği söz arasında kalan Uğur, parkta onu bekleyen Yonca ve Ömrüm’e yetişebilecek midir?

Etrafındaki herkese hükmetmeye alışık olan Yavuz Furkan’ın tedavisi konusunda Menekşe’ye çeşitli emirler verir ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Bir yandan herkesten gizli bir aşk yaşayan İlker ve Menekşe’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kız kardeşinin ölümünü Uğur’a yükleyen Cem, şimdi de Ömrüm’ün aynı şeyleri yaşamasını istememektedir. Cem ve Uğur büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Bütün bu çatışmaların içinde Uğur ve Cem kendilerini bekleyen zorlu vakada her şeye rağmen birlikte hareket edip, başarılı olmak zorundadırlar.Karısının katiline ulaşmak için canını vermeye hazır olan Uğur sınırlarını zorlayacak ve Yonca’yla karşı karşıya gelecektir.

Kahraman Babam oyuncuları

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; 'Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır buluşuyor.

Kahraman Babam dizisinin konusu

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan 'Kırmızı Kamyon', izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Kahraman Babam dizisi 2. Bölüm İzle

Show TV'de 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlanan Kahraman Babam dizisinin 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kahraman Babam son bölüm izle Kahraman Babam dizisi dizi haberleri show tv dizileri dizi izle show tv izle bedava dizi izle Kahraman Babam dizisi show tv Türk dizileri Kahraman Babam yeni bölüm izle