Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayranlarını sevindiren gelişme: Yürüyüşe başladı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayranlarını sevindiren gelişme: Yürüyüşe başladı

Geçtiğimiz Mart ayında ayında beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan Kadir İnanır, sevenlerini korkutmuştu. Daha sonra akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle tekrar tedavi altına alınan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi. Hastanede tedavisi devam eden sanatçının sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren Kural, İnanır'ın artık yürüyüşlere başladığını söyledi.

Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı Beykoz'da bulunan evinde rahatsızlanmış ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beynine pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınan Kadir İnanır, entübe edilmişti.

1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılıp 4 Nisan'da da taburcu edilen Kadir İnanır, Temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden yoğun bakıma alınmıştı.

İnanır'ın felç geçirdiği ve ağır konuşmaya başladığı iddia edilmişti.

"FİZİK TEDAVİ SÜRECİ OLUMLU İLERLİYOR"

Kadir İnanır'ın son durumunu hayat arkadaşı Jülide Kural açıkladı. Jülide Kural, sanatçının 1 haftadır yürüyüşlere çıktığını ve hastane yemeklerinin yanı sıra ev yemekleri de yemeye başladığını söyledi.

Tedavi sürecinde olumsuz bir gelişme olmadığını belirten Kural, şöyle konuştu: “İyileşme sürecinde sabırlı olmak gerekiyor. Çok farklı bir gelişme olmadığı sürece ben de açıklama yapmıyorum. Son 1 haftadır sık sık bahçeye indiriyoruz, yürüyüşler yapıyor. Zaten doktorları da yapması gerektiğini söylüyor. Fizik tedavi sürecimiz olumlu ilerliyor. Dostları sağ olsun sevdiği ev yemeklerinden yapıp getiriyor. Hastane yemekleri de yiyor ama Karadeniz yemeklerini daha çok seviyor. Bu zorlu süreçte biraz kilo verdi, fakat iştahı yerinde. Bu arada futbolu yakından takip ediyor. Ülke gündeminden de haberdar.”