Kadir Ezildi kamerayı kapattığını sanıp küfür etti... Kendini böyle savundu

Magazin Haberleri

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, reklamını yaptığı ürünün videosunun sonunda küfür etti. Videonun sonunu silmeden paylaşan Ezildi'nin o görüntüleri gündem oldu. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Kadir Ezildi, kendini böyle savundu.

TLC’de yayınlanan  Temizlik Avcıları yarışmasıyla adını duyuran Kadir Ezildi, daha sonra ise En Hamarat Benim yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Kadir Ezildi, son olarak herkesi şaşırtan bir harekete imza attı.

Kadir Ezildi, diş macunu reklamı yaptıktan sonra kamera kapanmadan "Eşeğin s...ni alırsınız" dediği videoyu paylaşıp hemen sildi. Fenomen Ezildi, daha sonra ise bir açıklama yaptı.

Kadir Ezildi kamerayı kapattığını sanıp küfür etti... Kendini böyle savundu - Resim : 1

ÖZÜR DİLEDİ

Durumu geç fark eden Kadir Ezildi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak takipçilerinden özür diledi. Hata yaptığını kabul eden Ezildi, markayla ilgili bir durum olmadığını, çekimi 4-5 kez tekrarlamak zorunda kalması yüzünden kendine sinirlendiğini ve menajerine söylediğini dile getirdi. Ezildi "İnsanlık hali, ben markadan memnunum hiçbir şikayetim yok, size de söylenen bir kelime değildi. Kırdıysam, üzdüysem özür dilerim" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

kadir ezildi sosyal medya magazin magazin haberleri