Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi

Bir süre önce Gamze Türkmen ile nişanlanan Kadir Ezildi son günlerde gündemden düşmüyor. Nişan için 500 bin TL harcadığını açıklan Kadir Ezildi, damat bohçasını paylaştı. Gamze Türkmen'in bileziklerinin de yer aldığı paylaşıma eleştiri yağdı.

Eğlenceli kişiliği ve temizlik videolarıyla tanınan fenomen sunucu Kadir Ezildi, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Gamze Türkmen ile görkemli bir törenle nişanlandı.

Ses getiren nişan töreninin ardından Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunmaya başladı.

Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi - Resim : 1

DAMAT BOHÇASINI PAYLAŞTI

Son olarak kendisini terk eden babasına ateş püskürerek 500 bin TL nişan harcaması yaptığını söyleyen Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen tarafından yapılan damat bohçasını da paylaştı.

Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi - Resim : 2

Kadir Ezildi evine geren bohçalar için özel klip çektirip paylaşıma da "Gelenek görenek deyince de biz. Damat bohçamız da geldi" yazdı.

Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi - Resim : 3

Ancak gelinin kolundaki bileziklerle açılan ve her marka eşyanın detayına kadar gösterilen videoya "Gelenek değil gösteriş" eleştirileri geldi. Kadir Ezildi bu yorumlardan rahatsız olunca takipçisine "Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle" tepkisinde bulundu.

Kadir Ezildi, 500 bin TL'lik damat bohçasını paylaştı! 'Gösteriş' yorumuna bakın nasıl yanıt verdi - Resim : 4

Gelen tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Kadir Ezildi "Bazı karnı dar arkadaşlara yazıyorum; biz mevlitlerimizi bile detaylarını atlamadan yapıyoruz. Biz ailecek kendimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. He sen kendini önemsemiyorsundur şimdiye kadar değer görmemişsindir bu da beni ilgilendirmez" dedi.