Kadir Doğulu: Korkmaktan vazgeçtim!

Kadir Doğulu: Korkmaktan vazgeçtim!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, online dergisinin ilk sayısında eşi Kadir Doğulu ile röportaj yaptı. Doğulu, eşinin sorularını samimiyetle yanıtladı.

Star TV'nin sevilen dizilerinden 'Sefirin Kızı'nda başrol oynayan Neslihan Atagül, 'Hadsiz' adında bir online dergi çıkardı ve ilk sayısını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Atagül, ilk röportajını ise eşi Kadir Doğulu ile yaptı. Doğulu, "Korku senin için ne demektir?" sorusuna "Anlaşılabilir miyim, anlaşılmaz mıyım korkusundan kurtuldum. Sonra bir baktım korku diye kavram yokmuş. Ölüm korkusundan dışarı çıkmıyoruz. Bunun olmadığını anlamak gerek. Önüme çıkan ne varsa korkmaktan vazgeçtim" yanıtı verdi.

Kadir Doğulu: Korkmaktan vazgeçtim! - Resim : 1

Doğulu, Neslihan Atagül'ün "Türk insanının en yüceltilesi tarafı nedir?" sorusuna ise şöyle cevapladı: "Sağduyusu… Dünyada neredeyse bütün kıtaları gezdim, insanlara dokunabilecek mesafelere gidip her biriyle sohbet ettim. Gittiğimiz kamplarda yanımızda kim varsa onlarla her dilde konuşabilmek için çaba sarf ettik birlikte. Ve gördüğüm şey, bu coğrafyada yaşayan insanlarda doğuştan bahşedilmiş bir yetenek sağduyu…"

Kadir Doğulu Neslihan Atagül