Kadınların eylemine katılmak isteyen Murat Övüç kovuldu! Tepki gösterdiler

Bodrum'da kadınların kamuoyunda tartışılan İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili eylemine katılmak isteyen Murat Övüç, eylemden kovuldu. Kadınlar Övüç'e tepki gösterdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde İstanbul Sözleşmesi için oturma eylemi düzenleyen kadınların arasına girmeye çalışan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, iki yıl önce kadınlar hakkında söylediği sözler hatırlatılarak eylemden kovuldu. Eylemcilerle tartışan Murat Övüç arabasına binerek uzaklaştı.

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen ve zaman zaman yaptığı ilginç açıklamalarla magazin dünyasında yer edinen Murat Övüç Belediye Meydanı'ndan geçerken otomobilini durdurup kadınlara desteğe geldi. Övüç'e eylem için oturan kadınlar çok sert tepki gösterdi.

Övüç eylemdeki kadınların arasından ayrılarak koruması ile otomobiline yürüdü. Sözcü'nün haberine göre, Övüç yaptığı açıklamada "Eylemi görünce durup yanlarına geldim ama bana haksızca tepki gösterdiler, iki yıl önceki konuşmamı yeni diye anlatıyorlar, işte bu cahil kadınlar yüzünden bir şey yapılamıyor, cahiller" diye açıklama yaptı. Övüç daha sonra koruması ile birlikte otomobiline binerek eylemin yapıldığı yerden ayrıldı

 

Murat Övüç Bodrum