Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu'dan Hadise'ye: Kendime yakın hissettim

Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım aşkı geçtiğimiz günlerde şarkıcının paylaştığı fotoğraf detayı ile belgelendi. Sürpriz aşk, geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yılbaşı gecesine katılan oyuncunun eski eşi Ezgi Eyüboğlu ile Hadise arasındaki diyalogu hatırlattı.

Instagram hesabından bir köpekle paylaşım yapan Hadise'nin fotoğrafındaki köpek detayı yeni aşkını ele verdi. Hadise'nin pijamalı şekilde poz verdiği fotoğraftaki köpeğin yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan ikilinin aynı evde yaşamaya başladığı iddia edildi. 

Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu'dan Hadise'ye: Kendime yakın hissettim - Resim : 1

"HADİSE'Yİ SEÇMEK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz yıl Kaan Yıldırım'dan ayrılan Ezgi Eyüboğlu, O Ses Türkiye'nin yılbaşı gecesinde 'Masum Değiliz' şarkısını seslendirmişti. Oyuncunun, şarkının ardından "Kendime yakın hissettiğim için Hadise'yi seçmek istiyorum" demişti. Kaan Yıldırım'ın eski eşi ile Hadise arasında geçen diyalog sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayarak gündeme geldi.

O SORUDAN KAÇTI...

Popçu Hadise ile Kaan Yıldırım aşkıyla gözler oyuncunun eski eşi Ezgi Eyüboğlu'na çevrildi. Oyuncu, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Eyüboğlu, eski eşinin Hadise'yle aşkı sorulunca hızla AVM'ye kaçtı. Israrlı sorular karşısında tek kelime etmeyen Ezgi Eyüboğlu, başını da öne eğip "İyi günler" diyerek gazetecilerin yanından uzaklaştı.

Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Hadise