Kaan Yıldırım'dan 'ulusal televizyon' çıkışı: Onlarda sorun yok mu?

Kaan Yıldırım'dan 'ulusal televizyon' çıkışı: Onlarda sorun yok mu?

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in Türkiye'den çekileceği iddialarının yankıları sürüyor. Sosyal medyada gündem olan iddiaya oyuncu Kaan Yıldırım'dan da dikkat çeken bir yorum geldi.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı ve gazeteci Cüneyt Özdemir, “Netflix, Türkiye’den çekilecek” iddialarını gündeme getiren isimler oldu. 

Netflix Türkiye ile ilgili bu gelişmeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Binlerce kişi iddialar hakkında yorumda bulundu. Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Kaan Yıldırım oldu. Yıldırım, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İyi yetiştirilmiş, iyi eğitim görmüş, sağlam altyapısı olan bir birey izlediği içeriklerden etkilenmez. Amacımız toplumda herkese eşit ve kaliteli bir eğitim vermek olmalı… İçerik yasaklamak bir çare değildir. Lakin, izlediğimiz içerikten etkilenip bunu taklit edebileceğimiz düşünülüyorsa, ulusal televizyonda senelerdir izlediğimiz, kadınlara işkence eden, birbirlerini kurşuna dizen ‘adamları’ taklit etmemizde bir sorun yok mu yani?”

Kaan Yıldırım'dan 'ulusal televizyon' çıkışı: Onlarda sorun yok mu? - Resim : 1

Netflix Türkiye Kaan Yıldırım