Justin Timberlake Paris Moda Haftası'nda kırmızı halı tacizcisinin saldırısına uğradı

Justin Timberlake Paris Moda Haftası'nda kırmızı halı tacizcisinin saldırısına uğradı

Paris Moda Haftası'na eşi Jessica Biel ile katılan Justin Timberlake, daha önce pek çok ünlüyü kırmızı halıda taciz eden Ukraynalı gazeteci Vitalii Sediuk'un saldırısına uğradı.

Justin Timberlake, ünlüleri kırmızı halıda taciz etmesiyle tanınan ve bu nedenden dolayı Amerika'ya girmesi yasaklanan Ukraynalı gazeteci Vitalii Sediuk'un son kurbanı oldu. Hollywood'da kırmızı halı tacizcisi olarak tanınan Vitalii Sediuk, şarkıcıyı katılacağı defile öncesinde taciz etti. 

Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti defilenin yapılacağı mekana doğru ilerlerken, Ukraynalı gazeteci, Justin'in bacaklarına yapıştı. Vitalii'nin ne yapmaya çalıştığını anlamayan çift, bu durum karşısında zor anlar yaşadı. 

Justin Timberlake, bir süre hayranının tacizinden kurtulamadı. Timberlake, çevredekilerin ve korumaların yardımıyla Vitalii'nin tacizinden kurtuldu.

İLK VUKUATI DEĞİL!

Kırmızı halı tacizcisi olarak bilinen Ukraynalı gazeteci, daha önce Leonardo DiCaprio, Gigi Hadid, America Ferrera, Bradley Cooper, Adele, Brad Pitt, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü isimlere de aynı şeyi yapmasıyla tanınıyor. 

Justin Timberlake Paris Moda Haftası saldırı Jessica Biel kırmızı halı