Justin Bieber ve Hailey Baldwin'in beklenen düğünü için geri sayım başladı

Justin Bieber ve Hailey Baldwin'in beklenen düğünü için geri sayım başladı

Dünyanın en popüler çiftlerinden Justin Bieber ve Hailey Baldwin, sürpriz bir kararla 13 Eylül 2018'de sessiz sedasız evlenmişti. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan çiftin, Güney Carolina'da küçük bir düğün töreni yapacağı iddia edildi.

Magazin sitesi TMZ'ye göre, dünyaca ünlü yıldızlar Justin Bieber ve Hailey Baldwin, 30 Eylül'de Güney Carolina'da yakınlarının eşlik edeceği küçük bir düğün töreni yapacak. 

Justin Bieber ve Hailey Baldwin, merakla beklenen yılın düğününde yakınlarına samimi bir ortamda ev sahipliği yapacak. Güzel model Hailey'inin nedimeleri Kim Basinger ve Alec Baldwin'ın kızları Ireland Baldwin ile Alaia Baldwin olacak. Düğündeki şarkıları ise çiftin hayran olduğu şarkıcı Daniel Caesar seslendirecek.

HERKESİ ŞAŞIRTTILAR

Genç aşıklar Justin ve Hailey, Haziran 2018'de sürpriz bir şekilde birlikte olarak sevenlerini şaşırttı. Sadece 1 ay sonra ilişkilerini evlilikle taçlandıran ikili, bu haberi bir süre hayranlarından sakladılar. Instagram'da Justin Bieber'ın ‘Karım harika’ notunu düştüğü fotoğrafı paylaşana kadar... Herkes bu ilişkinin ömrünün kısa olacağını beklerken, çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Justin Bieber Hailey Baldwin düğün