Justin Bieber hastalığının ismini açıkladı

Justin Bieber hastalığının ismini açıkladı

Sosyal medyada takipçileri tarafından keyif verici madde kullandığı iddia edilen Justin Bieber bu iddialara yanıt verdi. Şarkıcı keyif verici madde kullanmadığını Lyme hastalığına yakalandığını açıkladı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Biber, Instagram hesabından bir açıklama paylaştı ve hayatında geçirdiği zor dönemleri YouTube'da yayınlayacağı belgesel tarzındaki seri videolarda anlatacağını duyurdu.

"TÜM SAĞLIĞIMI ETKİLİYOR"

25 yaşındaki şarkıcının paylaşımı şöyle:

"Çoğu insan 'Justin Bieber b*k gibi görünüyor' diyor ya da benim keyif veren madde kullandığımı düşünüyor. Ama benim Lyme ve kronik bir hastalığa sahip olduğumu bilmiyorlar. Hastalığım beyin fonksiyonlarımı, cildimi, enerjimi ve tüm sağlığımı etkiliyor. Detayları, 27 Ocak’ta YouTube’daki video serisinde anlatacağım. Savaştığımı ve de aşıyor olduğumu göreceksiniz. Zor birkaç yıl oldu ama doğru tedaviyle bu tedavi edilemez hastalık tedavi edilecek. Ve ben her zamankinden daha iyi bir şekilde geri döneceğim."

Justin Bieber hastalığının ismini açıkladı - Resim : 1

Justin Bieber, yeni albümünden 'Yummy' (Lezzetli) isimli ilk şarkısını önceki gün piyasaya çıkardı. Albümün tamamı Mart'ta çıkacak.

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Lyme hastalığı, kenelerin ısırması ile insana geçen Borrelia burgdorferi adlı ve benzer bakterinin yol açtığı bir hastalıktır. Hastalık değişik şekillerde ortaya çıkmakla beraber, ilk belirti deride kenenin ısırdığı bölgede kızarıklıktır. Hedef organlar deri, merkezi sinir sistemi, göz ve kalp gibi organlarda olabilir. Eklemlerde şişlik, sıvı birikimi, hareket etmede zorluk görülür. 

Hastalık, dünya genelinde 25 milyon insanda hastalığa yol açmasıyla da biliniyor. Resmi rakamlara göre ABD’de her yıl 300 bin kişiye Lyme hastalığı teşhisi konuyor.

Justin Biber Lyme hastalığı Yummy